Patricia is iemand die veel aanvoelt. Ze verlangt naar nieuwe ontdekkingen met diverse kunstvormen en toneel spelen is altijd één van haar dromen geweest.

Op een congres voor psychotherapie, waar ze vanuit haar beroep als psychotherapeute aanwezig was, werd er een monoloog van Frida Kahlo vertolkt op een tekst van Tom Hannes. Patricia was verkocht, dat was het. Een half jaar later stond ze zelf op de planken met haar monoloog Frida K voor de propvolle Rode Zaal van het Fakkelteater! Lees meer…

In de voorbereiding van dit stuk ontdekte ze stap voor stap wel duizend dingen. Het was een fantastische leerschool. Verschillende voorstellingen volgden in het Theater Tinnenpot te Gent in mei en in oktober 2003.

andermensEen ander mens is de tweede monoloog die ze uitvoerde. Het gaat over depressie. Depressie is een onderwerp dat haar diep treft. Ze wordt er ook vaak mee geconfronteerd in haar praktijk. De uitdaging voor de creatie van ‘Een ander mens’ was om eigen ideeën in tekstvorm om te toveren tot een theaterstuk. Lees meer…

Met de steun en ervaring van schrijfster Gerrie Van Rompaey en psychiater Willem Van Riet is het concept einde september 2003 realiteit geworden.

De grootste uitdaging voor iedereen, was om op razendsnel tempo alles klaar te stomen!

En ja, op de afgesproken dag stond Patricia opnieuw op het toneel in de Rode Zaal van het Fakkelteater.

Volgende uitvoeringen lieten niet lang op zich wachten met nieuwe voorstellingen in het Fakkelteater, Noordteater en in Theater de Vlasbloem in Nieuwkerken.